[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Απειλή πυρηνικών όπλων από τον Πούτιν-Θα τα τοποθετήσει στη σύμμαχό του Λευκορωσία βάσει συμφωνίας λέει

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απειλές για πυρηνικά όπλα εξαπέλυσε σήμερα ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν και χρήση οβίδων με εμπλουτισμένο ουράνιο κατά της Ουκρανίας

Αναλυτικά

Η Ρωσία έχει συνάψει συμφωνία με τη Λευκορωσία για την τοποθέτηση τακτικών πυρηνικών όπλων στο έδαφός της, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass.

Μια τέτοια κίνηση δεν θα παραβίαζε τις συμφωνίες για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων, είπε ο Ρώσος ηγέτης, προσθέτοντας ότι και οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν τοποθετήσει πυρηνικά όπλα στο έδαφος Ευρωπαίων συμμάχων τους.

Ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε σήμερα ότι θα χρησιμοποιήσει οβίδες με εμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία εάν το Κίεβο παραλάβει οβίδες αυτού του τύπου από τους Δυτικούς, όπως πρόσφατα ανέφερε Βρετανίδα αξιωματούχος.

“Η Ρωσία, φυσικά, έχει ό,τι χρειάζεται για να απαντήσει. Έχουμε, χωρίς υπερβολή, εκατοντάδες χιλιάδες οβίδες αυτού του τύπου. Δεν τις χρησιμοποιούμε επί του παρόντος”, δήλωσε ο Πούτιν σε συνέντευξή του στη ρωσική τηλεόραση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και ertnews.gr

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 - 23:12

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ