[Latest News][6]

ΩMEGA

Λευτέρης Ραβιόλος: «H προσπάθεια για την προβολή του Δήμου μας συνεχίζεται!»


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οι συνεχείς προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος Καρύστου και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος, Λευτέρης Ραβιόλος, για την προβολή του Δήμου φαίνεται πως έχουν απήχηση μιας και ο Δήμος Καρύστου αναφέρεται από μεγάλα site ως ο «ιδανικός προορισμός για το Πάσχα, μια ανάσα από την Αθήνα».

Ο Λευτέρης Ραβιόλος δεν χάνει ευκαιρία να προβάλει τις ομορφιές του Δήμου Καρύστου είτε αυτό είναι τηλεοπτική εκπομπή σε μεγάλο κανάλι είτε είναι συνέντευξη σε μεγάλη εφημερίδα ή site και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας μιας και ο Δήμος Καρύστου κινείται τα τελευταία χρόνια σε ανοδική τουριστική πορεία.

Άλλωστε, όπως τονίζει ο Λευτέρης Ραβιόλος "H προσπάθεια για την προβολή του Δήμου μας συνεχίζεται!"

Δείτε σε αυτά τα link: gazzetta.gr -- www.travelgo.gr

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 - 22:38

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search