[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΩMEGA

ΝΙΚΗ με ΑΝΑΤΡΟΠΗ για τον ΓΣ Στύρων με 65-67 επί του ΓΣ Αυλίδας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Γ.Σ. Στύρων με ανατροπή στην τελευταία περίοδο πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Γ.Σ. Αυλίδας με 65-67, επιβεβαιώνοντας την ανοδική του πορεία στο β’ μισό του πρωταθλήματος

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να ελέγχουν τον αγώνα στα τρία πρώτα 10λεπτα όταν και προηγήθηκαν με 56-47, με τον Γ.Σ. Στύρων με πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Κεράτσα και Κολοτούρο να καταφέρνει να γυρίσει τον αγώνα φτάνοντας στο τελικό 65-67 με τον Κολοτούρο να πετυχαίνει 8 σερί πόντους στο τέλος και τον Κεράτσα να ευστοχεί σε μια κρίσιμη βολή.

Διαιτητές: Χαϊνά-Καλαπόδης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-19, 32-31, 56-47, 65-67.

Γ.Σ. ΑΥΛΙΔΑΣ (Βάθης): Μαρίνος Γ., Τσιαχτάνης 10, Σταμέλος, Τριχάς 13 (2), Μπεληγιάννης 17 (3), Σιάτος, Μαρίνος Φ., Πολύχρονος 4, Σταματίου 7, Ντεμένσκι 5, Αθανασίου, Τουλουμτζής 9.

Γ.Σ. ΣΤΥΡΩΝ (Χουλιαράς): Κολοτούρος 23, Πηλιχός, Χουλιαράς Π., Δάρρας 12, Χουλιαράς Στ. 3 (1), Κλούρας 4 (1), Κεράτσας 16 (2), Κατσαμακλής 9 (1).

Mε πληροφορίες από stereabasket.gr

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 - 00:35

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search