[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πλημμύρες που σάρωσαν σεισμόπληκτες περιοχές στην Τουρκία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μετά από πλημμύρες που προκλήθηκαν από καταρρακτώδεις βροχές σε σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας

Ένα άτομο σκοτώθηκε στην πόλη Τουτ στη νοτιοανατολική επαρχία Αντιγιαμάν, όπου τα ορμητικά νερά παρέσυραν ένα κοντέινερ όπου ζούσαν επιζώντες του σεισμού, δήλωσε ο κυβερνήτης Νουμάν Χατζόπογου. Την ίδια ώρα, τέσσερις άνθρωποι αγνοούνται.

Ακόμη τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δύο πυροσβέστες δηλώθηκαν ως αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στη γειτονική επαρχία Σανλιούρφα, δήλωσε ο κυβερνήτης Σαλίχ Αϊχάν στην τηλεόραση HaberTurk, όπως μεταδίδει το AP.

Παράλληλα, αρκετοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από έναν καταυλισμό στη Σανλιούρφα που είχε πλημμυρίσει, όπου οι σεισμόπληκτοι ζούσα σε σκηνές. Ασθενείς απομακρύνθηκαν επίσης από ένα νοσοκομείο, μετέδωσε το HaberTurk.

Πηγή πληροφοριών iefimerida.gr

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 - 16:42

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ