[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΩMEGA

Θερμές Ευχαριστίες Ραβιόλου για τη δωρεά οικοπέδου στο Δήμο Καρύστου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με δημόσια ανάρτησή του ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για δωρεά οικοπέδου μέσω διαθήκης προς τον Δήμο Καρύστου

Η ανάρτηση του Δημάρχου Καρύστου αναφέρει τα εξής:

Καλημέρα και χρόνια πολλά !

Θερμές ευχαριστίες για τη δωρεά οικοπέδου στη μνήμη της Ζωγραφιώς Κατσάλη μέσω διαθήκης Σοφίας Κατσάλη

Η Σοφία Κατσάλη του Ευστρατίου δώρησε με διαθήκη της προς τον Δήμο Καρύστου οικόπεδο στην Ανατολική επέκταση της Καρύστου βόρεια του υπό κατασκευή υπαίθριου θεάτρου με τον όρο να αξιοποιηθεί προς όφελος των δημοτών μας ! Ως Δήμαρχος εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Δήμου Καρύστου !

Προσωπικά μαζί με την σύζυγό μου Λένα τιμώντας τη μνήμη της Σοφίας και της Ζωγραφιώς Κατσάλη και ευχαριστώντας θερμά την οικογένεια του γιού της Πέτρου για την αγάπη τους και την εκτίμηση τους όλα αυτά τα χρόνια που πορευόμαστε ως οικογένεια, δεσμεύομαι ότι το εν λόγω ακίνητο θα αξιοποιηθεί για το κοινό όφελος, ικανοποιώντας την επιθυμία της, στη μνήμη της αγαπημένης μας ξαδέλφης Ζωγραφιώς Κατσάλη.


Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Κυριακή 9 Απριλίου 2023 - 19:08

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search