[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Αχτσιόγλου: «Στις 17 Σεπτεμβρίου παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μηνύματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάνοντας και σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ολοκληρώθηκε η ομιλία της Έφης Αχτσιόγλου στην Αθήνα

Όπως τόνισε «σήμερα κλείνουμε έναν μεγάλο πρώτο και κρίσιμο κύκλο στη συλλογική μας προσπάθεια. Και ήδη έχουμε καταφέρει κάτι σπουδαίο. Έχουμε αφήσει πίσω μας την εσωστρέφεια και την απογοήτευση, μετά το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα», προσθέντοντας ότι «πρέπει να ηττηθεί η πολιτική Μητσοτάκη» καθώς «μπροστά μας εξελίσσεται ένας κατήφορος, κυριολεκτικός και ηθικός, με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ. Σε αυτόν τον κατήφορο είναι δική μας ευθύνη».

Αναλυτικά τα σημεία ομιλίας της Έφης Αχτσιόγλου, υποψήφιας Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην κεντρική πολιτική της εκδήλωση στην Αθήνα

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σημείωσε ότι «έχω επισκεφθεί δεκάδες σημεία της χώρας τις τελευταίες εβδομάδες. Και όπου πήγα, συνάντησα ανθρώπους που αγωνιούν, που ενδιαφέρονται, που συμμετέχουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν είναι πια το ηττημένο κόμμα των εκλογών. Είναι το κόμμα που επιστρέφει δυναμικά, ανανεωμένο και ενωμένο, για να εκφράσει τη μεγάλη προοδευτική παράταξη, τη σύγχρονη Αριστερά, και πάνω από όλα το αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για μια ζωή που της αξίζει».

Ανέφερε, παράλληλα, πως «σήμερα, εδώ βρισκόμαστε άνθρωποι με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, εμπειρίες και διαδρομές. Μας ενώνει όμως ένας κοινός στόχος για μία κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης, ανθρωπιάς, δημοκρατίας και ελευθερίας. Μας ενώνει και η βαθιά αντίληψη για το τι είναι πολιτική. Η πολιτική που δίνει έμφαση στο περιεχόμενο και όχι στα συνθήματα, που μπορεί να είναι ταυτόχρονα ριζοσπαστική και ρεαλιστική».

Η κ. Αχτσιόγλου επισήμανε ότι «πολλές φορές με έχουν ρωτήσει πώς φαντάζομαι τον ΣΥΡΙΖΑ του μέλλοντος. Αν έπρεπε να απαντήσω με μια φράση, θα έλεγα “η εικόνα που είδαμε σήμερα εδώ”. Οι άνθρωποι που μου έκαναν την τιμή να μιλήσουν πριν ανέβω στο βήμα, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που χρειαζόμαστε και που θέλουμε. Ένα κόμμα κοινωνικό, ένα κόμμα σύγχρονο και παρεμβατικό, ένα κόμμα ανοιχτό, ένα κόμμα που θα νιώθει άνετα να ακούει και να συνομιλεί, ένα κόμμα που θα νιώθει πάνω από όλα υποχρεωμένο να συγχρονίζεται με τις διεκδικήσεις του κόσμου της μισθωτής εργασίας, του νεανικού ριζοσπαστισμού, των νέων κοινωνικών κινημάτων, των πιο ελπιδοφόρων ρευμάτων σκέψης και επιστημονικής αναζήτησης. Αυτή είναι η κοινωνική δυναμική που μπορεί να μας εξοπλίσει για τις μάχες που έρχονται. Ή που μάλλον ήδη είναι εδώ».

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 - 08:18

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ