[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Αυξήθηκε κατακόρυφα η τουριστική κίνηση στον Δήμο Καρύστου το 2023

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κατά κοινή ομολογία των επαγγελματιών και όσων ασχολούνται με τον τουρισμό, το καλοκαίρι του 2023 ήταν ένα από τα καλύτερα σε πληρότητα και προσέλευση επισκεπτών σε όλα σχεδόν τα διαμερίσματα του Δήμου Καρύστου

Επίσης, από πολύ νωρίς, μετά το Πάσχα συγκεκριμένα, τα Σαββατοκύριακα παρουσίαζαν άνοδο επισκεψιμότητας με κορύφωση βέβαια όπως είπαμε το καλοκαίρι.

Αυτό φυσικά δεν έγινε ούτε από μόνο του αλλά ούτε, έτσι ξαφνικά ...

Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, μεγάλης υπομονής και επιμονής και διαρκούς διαφήμισης-προβολής της περιοχής μας από τον Δήμαρχο Καρύστου, Λευτέρη Ραβιόλο.

Ο Λευτέρης Ραβιόλος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο όλες τις ευκαιρίες προβολής του Δήμου Καρύστου, σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, με ζωντανές συνδέσεις σε εκπομπές μεγάλων αλλά και μικρότερων τηλεοπτικών σταθμών καθώς επίσης ο Δήμαρχος πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε αρμόδια Υπουργεία και Περιφέρεια με σκοπό την προβολή του δήμου.

Ο Δήμος Καρύστου έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια στον μέγιστο βαθμό και αυτό φαίνεται άλλωστε αφού έρχεται από ένας τους πρώτους προτεινόμενους τουριστικούς προορισμούς της Εύβοιας.

Ο Δήμος Καρύστου ακούστηκε, μαθεύτηκε, διαφημίστηκε !!!

Και αυτό βέβαια, είναι ακόμα ένα ΕΡΓΟ ΛΕΥΤΕΡΗ ΡΑΒΙΟΛΟΥ

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 - 12:04

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ