[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Ο Αλκιβιάδης Βόσσος συνεχίζει σταθερά στο πλευρό του Λευτέρη Ραβιόλου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τον ιατρό Αλκιβιάδη Βόσσο δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος στη Νότια Εύβοια που να μην το γνωρίζει

Επίσης, δεν υπάρχει άνθρωπος στη Νότια Εύβοια που να ζήτησε τη βοήθειά του σε ιατρικό επίπεδο και ο Αλκιβιάδης Βόσσος να μην του την έδωσε.

Ως άνθρωπος της προσφοράς έχει δώσει πολλά στην ευρύτερη περιοχή της Καρύστου και εξακολουθεί να δίνει τόσο σε θέματα υγείας και των υποδομών της, όσο και σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτιστικής προβολής του Δήμου Καρύστου.

Ο Αλκιβιάδης Βόσσος επί σειρά ετών βρίσκεται δίπλα στον Λευτέρη Ραβιόλο και αυτό εξακολουθεί να κάνει και σήμερα με την συμμετοχή του στον συνδυασμό «Προχωράμε μαζί».

Η έμπρακτη εμπιστοσύνη του γιατρού προς το πρόσωπο του Λευτέρη Ραβιόλου σημαίνει πάρα πολλά και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προκατειλλημένος για να μην το βλέπεις.

Ο Λευτέρης Ραβιόλος ξεκίνησε την παρουσίαση υποψηφίων αυτή την εβδομάδα παρουσιάζοντας τον Αλκιβιάδη Βόσσο ως εξής:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ! Τον Άλκη Βόσσο δεν θα σας τον συστήσω εγώ ! Τον γνωρίζετε όλοι για την πορεία  του, την αγάπη του για τον Δήμο μας και την προσφορά του στον τόπο μας ! Ο Άλκης είναι μεγάλο κομμάτι του Δήμου Καρύστου, αρωγός στις προσπάθειες για τη βελτίωση των υποδομών υγείας, για την ανάδειξη του πολιτισμού και την ιστορίας του τόπου μας !

Με τον Άλκη ξεκινήσαμε μαζί αισιόδοξα και προχωράμε μαζί αισιόδοξα !

#προχωράμε_μαζί

#με_τον_Λευτέρη

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 23:36

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ