[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΖΩΤΟΥ-ΖΑΠΠΑ: Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Τ.Κ. Νέων Στύρων #Προχωράμε μαζί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αγαπητές συμπατριώτισσες, αγαπητοί συμπατριώτες

Η περίοδος που διανύουμε αλλά και αυτή που ακολουθεί – με χρονικό ορόσημο τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 – αποτελεί μια περίοδο σημαντικών αλλαγών, μεγάλων προκλήσεων, αλλά και ευκαιριών για την πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες

Ειδικά για το Δήμο Καρύστου, οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές αποτελούν μια κρίσιμη «μάχη», η οποία δεν χωρίζει, αντίθετα ενώνει σ’ ένα κοινό στόχο: στην αξιοποίηση των ευκαιριών και στη διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων για τη διαμόρφωση ενός Δήμου σύγχρονου και λειτουργικού, αναπτυξιακά δυναμικού, οικονομικά βιώσιμου που θα βρίσκεται κοντά στον δημότη με διαφάνεια, λογοδοσία και χωρίς εξαρτήσεις από κόμματα και τοπικούς παραγοντισμούς.

Ενός Δήμου που θα δίνει έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, σε κάθε χωριό και κοινότητα του Δήμου μας, μέσα από το σωστό σχεδιασμό και την υλοποίηση των αναγκαίων έργων υποδομής και ανάπτυξης, ενός Δήμου που θα επενδύει σε κρίσιμους τομείς, όπως είναι ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η κοινωνική πολιτική και ο ψηφιακός μετασχηματισμός.

Για να γίνει αυτό πράξη, ο Δήμος μας χρειάζεται συστηματική δουλειά, επεξεργασμένο σχέδιο και προτάσεις, μα πάνω απ’ όλα, χρειάζεται ανθρώπους με όραμα, αντίληψη, εμπειρία, γνώση και διεκδικητικότητα για να αντιμετωπίσουν τα υφιστάμενα προβλήματα και να συμβάλλουν ουσιαστικά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο Δήμος Καρύστου.

Με γνώμονα τα παραπάνω και με επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω, του μεγάλου σεβασμού που τρέφω προς όλους και όλες σας και της αγάπης μου για τον τόπο μας – και με οδηγό πάντα τις αξίες και τις αρχές μου – αποδέχτηκα την πρόταση του καταξιωμένου και δραστήριου Δημάρχου Καρύστου, Λευτέρη Ραβιόλου, για να συμμετάσχω σε μια δυναμική αυτοδιοικητική ομάδα που θα διεκδικήσει το Δήμο Καρύστου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβριο 2023, ώστε – όλοι μαζί – να δώσουμε τη «μάχη», όχι την προσωπική, αλλά τη συλλογική, για τον τόπο μας.

Προτεραιότητα μας, η αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας και υποχρέωση μας η διαφύλαξη και η ανάδειξη του ιστορικού, πολιτιστικού, τουριστικού και περιβαλλοντολογικού πλούτου που διαθέτουμε.

Το οφείλουμε σε όλους και κυρίως στη νέα γενιά του νησιού μας!

Με τιμή

ΕΙΡΗΝΗ ΖΩΤΟΥ-ΖΑΠΠΑ

Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος

Τ.Κ. Νέων Στύρων

«Προχωράμε μαζί» με τον Λευτέρη Ραβιόλο !!!

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 23:53

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ