[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Λευτέρη Ραβιόλου στα Νέα Στύρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Προχωράμε μαζί» με επικεφαλής τον Λευτέρη Ραβιόλο πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 25-9-2023, στα Νέα Στύρα

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος καταχειροκροτούμενος ανέβηκε στο βήμα και απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους, οι οποίοι αξίζει να σημειωθεί πως ήταν πάρα πολλοί, μιλώντας τους για το όραμά του να γίνει ο δήμος πιο αποτελεσματικός, σύγχρονος, ελκυστικός για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του, φιλικός για τους νέους και στοργικός για τους ηλικιωμένους.

Ο Λευτέρης Ραβιόλος μίλησε για τους υποψήφιους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο αναφέροντας «Είμαστε εδώ, με μια ομάδα δυναμική, ανανεωμένη, φρέσκια, διευρυμένη με γνώση και εξειδίκευση, έτοιμη για σκληρή δουλειά έτσι ώστε ο Δήμος Καρύστου να πάει ακόμα πιο ψηλά.

«Όραμά μας  η συλλογική προσπάθεια, με κέντρο τον άνθρωπο και ανάδειξη του ανθρώπινου Δυναμικού, εύρωστη Οικονομία και παροχή ποιότητας ζωής στις σύγχρονες και μελλοντικές απαιτήσεις.
Απαιτήσεις που μπορούμε και είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε.»

Όλοι μαζί, για το Δήμο Καρύστου που μας αξίζει!

Κλείνοντας, έδωσε το μήνυμά του στους ψηφοφόρους τονίζοντας «Θέλω να ξέρετε ότι μοναδική μου έγνοια θα είναι το συμφέρον και η προκοπή του τόπου μας».

Στο τέλος της ομιλίας του ο Λευτέρης Ραβιόλος δέχτηκε ένα πανέμορφο μπουκέτο με λουλούδια από ένα κοριτσάκι το οποίο ευχαρίστησε και το φίλησε με αγάπη!

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες
























Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 09:32

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ