[Latest News][6]

ΩMEGA

«Προχωράνε μαζί».. με τον Λευτέρη για τη νέα τετραετία


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα υποψηφίων από το υπερπλήρες ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Καρύστου, Λευτέρη Ραβιόλου

Με ένα πλήρες ψηφοδέλτιο 177 υποψήφιων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος, ετοιμάζεται να διεκδικήσει μία νέα θητεία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα υποψηφιοτήτων από το υπερπλήρες ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Ραβιόλου, που όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ίδιος: “Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο "ενωτικό, με τους μέγιστους δυνατούς αριθμούς συμμετοχών και για το δημοτικό συμβούλιο και για τις δημοτικές κοινότητες. Ένα ψηφοδέλτιο αυτοδιοικητικό, που εκφράζει το νέο και το δημιουργικό, που δείχνει ποια είναι η δική μας αντίληψη, η δική μας συμμαχία και η δική μας πρόταση, χωρίς διχασμούς και διακρίσεις για τον Δήμο Καρύστου του μέλλοντος”.

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:26

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search