[Latest News][6]

ΩMEGA

Ραβιόλος: Η σκέψη μας στη Θεσσαλία και στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της κακοκαιρίας


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος μιλώντας για την θωράκιση όλου του δήμου με την κατασκευή έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, αναφέρθηκε στους κατοίκους της Θεσσαλίας που δοκιμάζονται από τις τραγικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της

Διαβάστε τι δήλωσε ο Λευτέρης Ραβιόλος:

Καλημέρα, με τη σκέψη μας στη Θεσσαλία και στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της κακοκαιρίας. Η θωράκιση όλου του Δήμου μας με την κατασκευή έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, όπως αυτά που υλοποιούνται σήμερα, ενόψει της κλιματικής αλλαγής, είναι επιτακτική ανάγκη!

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 - 16:23

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search