[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Η Κάρυστος έδωσε "ψήφο εμπιστοσύνης" στον Λευτέρη Ραβιόλο-Απίστευτη συγκέντρωση (video-photos)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Aπίστευτη συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες το βράδυ στην Κάρυστο ολοκληρώνοντας την προεκλογική του εκστρατεία, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος

Η συγκέντρωση ήταν η μεγαλύτερη σε όγκο και παλμό που έχει πραγματοποιηθεί σε προεκλογική περίοδο δημοτικών εκλογών στην περιοχή, κατά κοινή ομολογία πολλών κατοίκων της Καρύστου που έχουν ζήσει κατά το παρελθόν ανάλογες προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Ο Λευτέρης Ραβιόλος με τη σιγουριά της μεγάλης νίκης από την πρώτη Κυριακή «απογείωσε» τους συγκεντρωμένους με μια ομιλία που την χαρακτήριζε η σοβαρότητα, ο ενωτικός λόγος (χωρίς διχαστικές κορώνες και κραυγές εντυπωσιασμού), η εμπειρία και πάνω από όλα η αγάπη για τον τόπο και κυρίως για όλους τους δημότες του δήμου Καρύστου ανεξαρτήτως!!!

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία του Λευτέρη Ραβιόλου στην παραλία της Καρύστου στο βίντεο που ακολουθεί και δείτε πλήρες φωτορεπορτάζ από τον απίστευτο κόσμο που με την παρουσία του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης και έδειξε πως για ακόμη μια φορά «Προχωρά μαζί με τον Λευτέρη» γιατί βλέπει το έργο του, γιατί αφουγκράζεται τις αγωνίες αλλά και το πάθος του για να πάει ολόκληρος ο Δήμος Καρύστου μπροστά, γιατί είναι έμπειρος, γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τον Δήμο Καρύστου ακόμη πιο ψηλά !!!


Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες της μεγάλης συγκέντρωσης
 





































Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 - 11:40

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ