[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Πολύ μεγάλη η συγκέντρωση του Λευτέρη Ραβιόλου στο Μαρμάρι (video-photos)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος, στο Μαρμάρι της Εύβοιας, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Οι συγκεντρωμένοι υποδέχτηκαν τον Λευτέρη Ραβιόλο με παρατεταμένο χειροκρότημα το οποίο συνεχίστηκε σε σχεδόν ολόκληρη την ομιλία του.

Ο Λευτέρης Ραβιόλος, χαμογελαστός, ευδιάθετος, σίγουρος, δυναμικός πραγματοποίησε μια ομιλία στην οποία αναφέρθηκε σε έργα τα οποία πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του στο τιμόνι του Δήμου Καρύστου ενώ ανακοίνωσε και τους στόχους που έχει βάλει για την επόμενη πενταετία.

Η ομιλία του Λευτέρη Ραβιόλου, την οποία θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί ήταν ομολογουμένως, μια από τις καλύτερες και δυναμικότερες ομιλίες του Δημάρχου Καρύστου, πράγμα το οποίο πέρασε και σε όσους την παρακολούθησαν από κοντά !!!

Σήμερα, Πέμπτη 5-10-2023 ο Λευτέρης Ραβιόλος θα μιλήσει στα Νέα Στύρα (Πλατεία Ηρώων) στις 20:30μμ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με ολόκληρη την ομιλία του Λευτέρη Ραβιόλου και τις φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:



























Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 - 11:06

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ