[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Δούκας: «Ελάτε να δείτε το κύπελλο πριν το πάρει ο Ολυμπιακός»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής το κύπελλο του Conference League, με τον δήμαρχο Χάρη Δούκα, να το υποδέχεται στην πλατεία Κοτζιά

Φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο που θα διεκδικήσουν Ολυμπιακός και Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena μέχρι και τις 20:00, με την εκδήλωση να παραμένει στον ίδιο χώρο και το Σάββατο 11 Μαΐου.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας κάλεσε τον κόσμο να επισκεφτεί την πλατεία Κοτζιά για φωτογραφίες με το τρόπαιο του Uefa Europa Conference League.

«29 Μαίου διεκδικεί το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με την Φιορεντίνα. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Σας καλούμε να έρθετε να το δείτε και να φωτογραφηθείτε μαζί του. Ελάτε πριν το πάρει ο Ολυμπιακός» είπε ο Χάρης Δούκας.

Ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε το κύπελλο να μεταβαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια το Σάββατο, όμως σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς λόγω της μεγάλης προσέλευσης αποφασίστηκε να υπάρχει παράταση μίας ημέρας προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κοινό.

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 - 20:19

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ