[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Μ.Ζαχάροβα: «Το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί την Ουκρανία για τα αντιρωσικά του συμφέροντα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, αναφερόμενη στις δηλώσεις του Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος είπε ότι «δεν θα είχε νόημα η συμμαχία να αποκαταστήσει την Ουκρανία εάν ηττηθεί στη σύγκρουση», τόνισε πως «το ΝΑΤΟ χρησιμοποιεί την Ουκρανία για τα αντιρωσικά του συμφέροντα και το μέλλον των πολιτών της χώρας δεν ενδιαφέρει καθόλου η Δύση»

«Για αυτόν, η Ουκρανία είναι ένα εργαλείο για την εφαρμογή της αντιρωσικής πορείας του ΝΑΤΟ.

Το μέλλον της Ουκρανίας ενδιαφέρει αποκλειστικά σε αυτό το πλαίσιο. Το μέλλον των Ουκρανών δεν ενδιαφέρει καθόλου» δήλωσε η Μ.Ζαχάροβα.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, σύμφωνα με το pronews.gr, δήλωσε επίσης ότι «η στρατιωτική βοήθεια από το εξωτερικό δεν θα σώσει το καθεστώς του Κιέβου».

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Τρίτη 14 Μαΐου 2024 - 13:30

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ