[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Mαρία Αναστασοπούλου: «Διαζύγιο» με τον Γιώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου παρουσίασαν το πρωί της Παρασκευής (17/5) στην εκπομπή «Happy Day» με την Τίνα Μεσσαροπούλου να κάνει αποκαλύψεις για τα επόμενα βήματα της δημοσιογράφου

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου φαίνεται, ότι δεν θα συνεχίσουν μαζί και την νέα τηλεοπτική σεζόν, με την παρουσιάστρια να έχει πάρει την απόφασή της για το τέλος της συνεργασίας της με το «Καλημέρα Ελλάδα».

Οι δύο προτάσεις του ΑΝΤ1 στη Μαρία Αναστασοπούλου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως η Μαρία Αναστασοπούλου δέχτηκε δύο προτάσεις από τον ΑΝΤ1. Η μία αφορά το πρωινό του Σαββατοκύριακου, αφού η Φαίη Μαυραγάνη όλα δείχνουν πως πιθανότατα θα πάει στον ΣΚΑΪ, και η δεύτερη είναι για την απογευματινή ζώνη, με το πρώτο σενάριο όμως να είναι το επικρατέστερο.

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 - 19:38

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ