[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Μεγάλη επιτυχία, τέλεια οργάνωση, πολλές συμμετοχές στο 3ο Armeno Gate Trail Race στα Στύρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκε το 3ο Armeno Gate Trail Race στα Στύρα της Νότιας Εύβοιας με μεγάλη επιτυχία

Η τέλεια οργάνωση και οι πολλές συμμετοχές ήταν το χαρακτηριστικό του αγώνα που οργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο Λευτέρης Μητροπέτρος.

Την έναρξη του αγώνα κήρυξε ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους αγωνιζόμενους για τη συμμετοχή τους και τόνισε πως ο Δήμος στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες προβολής και αναβάθμισης του τόπου.

Μαζί με τον Λευτέρη Ραβιόλο ήταν επίσης και ο αντιδήμαρχος ΔΕ Στυρέων, Κώστας Σάκκας.

Την παρουσίαση του αγώνα είχε αναλάβει και πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία η καθηγήτρια φυσικής αγωγής και πρώην πρωταθλήτρια βάδην, Ελευθερία Ζαπαντιώτη η οποία είχε παρουσίασει και το πρώτο Armeno Gate Trail Race επίσης με μεγάλη επιτυχία.

Την χρονομέτρηση του αγώνα είχε αναλάβει και την πραγματοποίησε με μεγάλη ακρίβεια και υπευθυνότητα ο Γιώργος Κωσταρέλος.

Στην ομαλή διεξαγωγή και την ασφάλεια του αγώνα συνέβαλλαν με την παρουσία τους, στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, τα μέλη των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Στύρων, εθελοντές του τομέα υγείας του Περιφερειακού τμήματος Χαλκίδας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πλήρωμα το ΕΚΑΒ Καρύστου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Στύρων.

Οι διαδρομές του αγώνα ήταν 3:

Kids Race 1 Km

Διαδρομή 10 Km

Διαδρομή 20 Km

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥΣ - ΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ καθώς και όλα τα στιγμιότυπα του αγώνα ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ LINK:

AGT24 Τερματισμοί Part1

AGT24 Τερματισμοί Part2

AGT24 Τερματισμοί Part3

AGT24 τερματισμοί part4 & απονομές

AGT24 4o km

AGT24 εκκινήσεις













Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Κυριακή 19 Μαΐου 2024 - 23:51

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ