[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Ο ΑΟ Νέων Στύρων έκλεισε νικηφόρα τη χρονιά του — Κέρδισε με 5-1 τη Σκύρο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πανηγυρικό ήταν πέρυσι το φινάλε για την ομάδα των Νέων Στύρων που γιόρτασε την επάνοδό της στη Β' κατηγορία Εύβοιας

Πανηγυρικά έπεσε η αυλαία και φέτος με μια εντυπωσιακή νίκη (5-1) επί της Σκύρου, που κατέβηκε με 10 παίκτες στο ματς, το οποίο είχε αναβληθεί και με αυτό τέλειωσαν όλα τα πρωταθλήματα Ανδρών της ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του ΑΟ Νέων Στύρων έκλεισε έτσι, μια χρονιά ιδιαίτερα ικανοποιητική και ενθαρρυντική, αφού τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας και βλέπει πιο αισιόδοξα το μέλλον.

Στο ματς της Τετάρτης 5 Μαΐου τα Νέα Στύρα, που είχαν για δεύτερη χρονιά στον πάγκο τους τον Μίλτο Καρατζά, προηγήθηκαν με γκολ του Αντι Αλιάι στο 13' και η Σκύρος ισοφάρισε με τον αειθαλή (45 ετών) Θανάση Δαλακλίδη.

Δευτερόλεπτα πριν λήξει το ημίχρονο, σύμφωνα με το egnomi.gr, ο Βασίλης Ντούνης ξανάδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο δεύτερο 45λεπτο ολοκλήρωσαν τη νίκη τους με άλλα τρία γκολ.

Ο 42χρονος Αργύρης Πλίτσης έκανε το 3-1 στο 77' και ακολούθησαν τα δύο γκολ σε τρία λεπτά από τον Ντούνη (83') και τον Αλιάι (85') που συμπλήρωσαν 13 και 10 γκολ αντίστοιχα στο φετινό πρωτάθλημα.

Δαλακλίδης και Πλίτσης δεν ήταν οι μόνοι βετεράνοι που αγωνίστηκαν στο ματς, αφού στις συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν ακόμη οι 46χρονοι Ανδρέας Ματζώρος (στο ημίχρονο έδωσε τη θέση του στον συνομήλικό του Δημήτρη Κρέστα) και Σταμάτης Ξανθούλης, καθώς και ο 45άρης Ανδρέας Τσακαμής.

Διαιτησία: Ντούρας, Κηρύκος, Περούλιας.

ΑΟ ΝΕΩΝ ΣΤΥΡΩΝ: Τραχιώτης, Δελής, Μπουλούκος, Πλίτσης (80' Τούντας), Ματζώρος (46' Κρέστας), Φεϊζάι, Αλιάι, Ντούνης, Κωνσταντάκης (46' Μπότσιος), Στούπας, Τζώρτζης.

ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ: Φτούλης, Κουτσουπής, Ευσταθίου, Ξανθούλης, Δαλακλίδης, Απ. Μπάρμπας, Τσακαμής, Ιω. Μπάρμπας, Μπακοχρήστος, Παναγιώτου.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 - 19:23

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ