[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Ολυμπιακός: Ποιοι επιστρέφουν στο βασικό σχήμα με την ΑΕΚ — Φρεσκάρει την ενδεκάδα ο Μεντιλίμπαρ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μεγάλη προσπάθεια κάνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να βγάλει από το μυαλό των παικτών του τον τελικό του Conference League, καθώς μεσολαβούν κι άλλα κρίσιμα παιχνίδια για τον Ολυμπιακό, πριν τις 29 Μαΐου

Ο Βάσκος τεχνικός, σύμφωνα με το thestandard.gr, προσπαθεί να τους κρατήσει συγκεντρωμένους στα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, λέγοντάς τους μεταξύ άλλων: «Μην σκέφτεστε τη Φιορεντίνα, γιατί αν δεν κερδίσουμε στα τελευταία ματς των πλέι οφ, θα πάμε με πίεση στον τελικό».

Η ήττα στην Τούμπα λειτούργησε ως… καμπανάκι για τη συνέχεια και ο Μεντιλίμπαρ περιμένει την αντίδραση των παικτών του. Ο ίδιος καταστρώνει τα πλάνα για το αυριανό παιχνίδι, χωρίς να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ρέτσο, αλλά και τους Ιμπόρα και Ορτέγκα, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματά τους και προτίθεται να τους προφυλάξει ενόψει τελικού.

Ο Ρίτσαρντς έχει κάποιες πιθανότητες να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ, αλλά θα κριθεί στην τελευταία σημερινή προπόνηση αν είναι σε θέση να αγωνιστεί, έστω ως αλλαγή. Από εκεί και πέρα, στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί, που πήραν κάποιες ανάσες. Στα χαφ ενδέχεται να γίνουν αλλαγές με τους Όρτα, Αλεξανδρόπουλο και Γιόβετιτς να διεκδικούν θέση, καθώς ο Τσικίνιο έχει καταπονηθεί πολύ, ενώ ο Χέσε παρά την κούραση θέλει να αγωνιστεί.

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Τρίτη 14 Μαΐου 2024 - 09:17

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ