[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης στέλνοντας μήνυμα για συμμετοχή στις ευρωεκλογές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε εκλογικό τμήμα της Εκάλης ψήφισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε με πολίτες, ενώ στη συνέχεια δήλωσε: «Σήμερα είναι γιορτή της δημοκρατίας, επιλέγουμε ποια Ευρώπη θέλουμε να έχουμε. Είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων στη διαδικασία. Παροτρύνω όλους να αφιερώσουν 30 λεπτά από την ημέρα τους, να έρθουν και να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους, διότι δεν μπορούμε να αναθέτουμε τη λύση των προβλημάτων μας σε άλλους.

Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι συγκινημένος για τη μεγάλη εμπιστοσύνη και αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος, για ένα παιδί που έφυγε με τη γενιά της κρίσης και επιστρέφει στην πατρίδα για να προσφέρει. Δεσμεύομαι ότι την εμπιστοσύνη του κόσμου δεν θα την προδώσω ποτέ».

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Κυριακή 9 Ιουνίου 2024 - 10:49

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ