[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Εντοπίστηκαν 16 μετανάστες στη Ρόδο – Συνελήφθησαν δυο άτομα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στον εντοπισμό 16 μεταναστών στη Ρόδο προχώρησαν οι Αρχές του Λιμενικού σώματος το πρωί του Σαββάτου 8/6

Συγκεκριμένα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας, με τη συνδρομή του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του πληρώματος περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, προέβησαν στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 26 και 30 ετών, στη παραλία του Θεολόγου.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, οι προαναφερθέντες τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση και εντοπίστηκαν να επιβιβάζουν αλλοδαπούς εντός Ι.Χ.Ε. οχήματος, οι οποίοι μόλις είχαν αποβιβαστεί στη παραλία.

Ανωτέρω στελέχη ακινητοποίησαν το όχημα και οι δύο αλλοδαποί αφού αρχικά ετράπησαν σε φυγή, κατόπιν καταδίωξης, συνελήφθησαν. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν το όχημα και μία (01) συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Κυριακή 9 Ιουνίου 2024 - 13:18

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ