[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Φρίκη στη δομή της Ριτσώνας: Σομαλοί σκότωσαν 29χρονο Σύρο μετανάστη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένα αιματηρό περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ της Παρασκευής στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας της Ριτσώνας

 Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο φύλακας της δομής ενημερώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα ότι ένας 29χρονος Σύρος είχε τραυματιστεί σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο στη περιοχή του λαιμού και του στήθους από άγνωστους δράστες και ότι μεταφέρεται με ιδία μέσα στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα Αστυνομικοί από την Χαλκίδα και εκεί τους περίμεναν άλλοι Σύροι φιλοξενούμενοι αλλοδαποί για να υποδείξουν ως δράστες της εν λόγω επίθεσης σε βάρος του ομοεθνούς τους, δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Σομαλίας, οι οποίοι εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας προκειμένου εξεταστούν σχετικά με την εμπλοκή τους στην επίθεση.

Δυστυχώς, ο νεαρός Σύρος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, καθώς τα τραύματα που έφερε ήταν πολύ βαριά.

Σύμφωνα με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, καθώς και αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, φαίνεται ότι το θύμα δέχτηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο από τους δύο δράστες, οι οποίοι εν συνεχεία διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο υπαίθριος χώρος στον οποίο έλαβε χώρα το περιστατικό αποκλείστηκε και εξερευνήθηκε από αρμόδιο κλιμάκιο της αστυνομίας.

Από το σημείο κατασχέθηκε ένα μαχαίρι (τύπου χατζάρα), το οποίο θα αποσταλεί για εξέταση. Ο οικίσκος όπου φιλοξενούνταν οι δύο Σομαλοί προσαχθέντες φυλάσσεται προκειμένου πραγματοποιηθεί κατ’οίκον έρευνα, παρουσία αρμόδιου δικαστικού υπαλλήλου.

Με πληροφορίες από thetoc.gr

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Σάββατο 22 Ιουνίου 2024 - 18:21

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ