[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας, μετά το ένταλμα σύλληψης - Οδηγείται αύριο στην Ευελπίδων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Παραδόθηκε ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, λίγη ώρα μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας παραδόθηκε στο ΑΤ Παλλήνης. Κατά τις πληροφορίες αυτές, μετά από την έκδοση του εντάλματος σύλληψης σε βάρος του, ο ίδιος και ο δικηγόρος του, Πέτρος Πανταζής, άνοιξαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο Απόστολος Λύτρας θα οδηγηθεί αύριο στα δικαστήρια της πρώην Ευελπίδων.

Το ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα

Νωρίτερα, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από την δικαστική Αρχή μετά την κρίση της ανακρίτριας που χειρίζεται τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του ποινικολόγου Σοφίας Πολυζωγοπούλου, προκειμένου να οδηγηθεί στην φυλακή, καθώς ο κατηγορούμενος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Επιπλέον, κρίθηκε ύποπτος φυγής, καθώς η Αστυνομία ενημέρωσε τις δικαστικές αρχές, ότι δεν τον είχε εντοπίσει, στο πλαίσιο της αναζήτησης που έκανε, για την υπόθεση της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά τις μηνύσεις που υπέβαλε η σύζυγός του.

Το επεισόδιο στο σπίτι το βράδυ της Τρίτης, η μήνυση της συζύγου Λύτρα

Η απόφαση της δικαστικής λειτουργού αφορά το χθεσινοβραδυνό περιστατικό με την μετάβαση στο σπίτι του ποινικολόγου και της συζύγου του και παθούσας, της πρώην συζύγου, της κόρης του κ. Λύτρα και δικηγόρου συνεργάτη του γραφείου του, με στόχο να πάρουν πράγματα του κατηγορούμενου, το οποίο κατέληξε με μηνύσεις από την πλευρά του θύματος του ξυλοδαρμού.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, σύμφωνα με το iefimerida.gr, ήταν και η γνωστοποίηση στην ανακρίτρια όσων έλαβαν χώρα χθες το βράδυ, από την πλευρά της κ. Πολυζωγοπούλου, ώστε εφόσον κρίνει η δικαστική λειτουργός να αντικατασταθούν οι περιοριστικοί όροι με προσωρινή κράτηση.

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 - 19:17

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ