[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Πυρκαγιά ανάμεσα σε Ζάρκα και Αλμπυροπόταμο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συναγερμός έχει σημάνει από τη φωτιά στην Εύβοια, η οποία ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (6/6) στην περιοχή ανάμεσα στους Ζάρακες και τον Αλμυροπόταμο

Το μέτωπο είναι ορατό και από την παραλία του Αλμπυροποτάμου, ενώ οδεύει αυτή την ώρα προς το άνω μέρος του, χωρίς να απειλεί για την ώρα τα σπίτια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά φαίνεται ότι ξέσπασε από κολώνα της ΔΕΗ, πιθανότατα από κάποια υπερθέρμανση εξοπλισμού ή καλωδίων, που ενδεχομένως να προξένησαν σπινθήρες.

Σε κάθε περίπτωση, ήδη στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 14 οχήματα. Έχουν κινητοποιηθεί δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο για την κατάσβεση, ενώ από την πρώτη στιγμή ρίχτηκαν στη μάχη οι εθελοντές και τα διαθέσιμα οχήματα του δήμου Καρύστου.

Πηγή evima.gr

Φωτο Agelos Kalliontzis

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 - 18:33

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ