[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Κώστας Νίκας: Το Super Ferry τα σαββατοκύριακα έχει 100% πληρότητα, τις καθημερινές είναι γύρω στο 90% (vid)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν τα πλοία από τα λιμάνια για τους νησιωτικούς προορισμούς, με τους αδειούχους του Ιουλίου να ετοιμάζουν βαλίτσες και να εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα

Ήδη από νωρίς το πρωί, η κίνηση είναι αυξημένη, με τα πλοία που φεύγουν για Κυκλάδες να σαλπάρουν με υψηλές πληρότητες. Το MEGA βρέθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας και συγκεκριμένα στο Super Ferry, το οποίο έχει προορισμό τα νησιά Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.

Όπως είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο πλοίαρχος με καταγωγή από τα Νέα Στύρα της Νότιας Εύβοιας, Κωνσταντίνος Νίκας, το πλοίο φεύγει με 100% πληρότητα σχεδόν. «Η πληρότητα είναι ικανοποιητική για το καλοκαίρι. Τα σαββατοκύριακα έχει 100% πληρότητα, τις καθημερινές είναι γύρω στο 90%».

Σε άλλο σημείο ο Capt Κωνσταντίνος Νίκας τόνισε πως: «Η εταιρεία μας έχει μια πολύ καλή πολιτική και προσπαθούμε τον επιβάτη που θα μπει στο βαπόρι μας, να ξαναμπεί, να τον κάνουμε να νιώσει οικείος και συνήθως αυτό γίνεται, όσοι έρχονται μας προτιμάνε, σε όλα τα βαπόρια της εταιρίας»

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 - 18:45

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ