[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Λευτέρης Ραβιόλος: “Είμαι καλά- Σύντομα θα είμαι ξανά στην πρώτη γραμμή”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος με ανάρτησή του στα social media

Το θετικό είναι πως ο Δήμαρχος Καρύστου είναι καλά στην υγεία του και σύντομα θα είναι και πάλι στην πρώτη γραμμή του καθημερινού αγώνα για να πάει τον Δήμο Καρύστου ακόμα πιο ψηλά.

Στο πλευρό του βέβαια η οικογένειά του, η σύζυγός  του Λένα και οι κόρες του Ιωάννα και Μαρία και φυσικά οι πάρα πολλές ευχές και τα μηνύματα που έλαβε αυτές τις ημέρες από  τον κόσμο που τον αγαπά και είναι στο πλευρό του, τόσο στον Δήμαρχο Καρύστου αλλά και στον άνθρωπο, Λευτέρη Ραβιόλο !!!

Οι συντελεστές του styranews.gr ευχόμαστε περαστικά στον Λευτέρη Ραβιόλο !!!

H δήλωση του Λευτέρη Ραβιόλου αναφέρει τα εξής:

Είναι γνωστό ότι υποβλήθηκα σε  χειρουργική  επέμβαση για την αφαίρεση κύστης στην περιοχή του νεφρού. Η επέμβαση σε συνδυασμό με μια μικρή φλεγμονή που ακολούθησε (μάλλον κατάλαβαν ότι αντέχω 😉) με ανάγκασαν να ρίξω λίγο τους ρυθμούς στον καθημερινό αγώνα για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο και ομορφότερο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά (Ζω !😊) , το χειρουργείο πήγε πάρα πολύ καλά και πάρα πολύ σύντομα θα είμαι ξανά στην πρώτη γραμμή ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην οικογένειά μου, στη σύζυγό μου Λένα  και τις κόρες μου Μαρία και Ιωάννα που είναι πάντα δίπλα  μου, αλλά και σε όλους εσάς για τη θετική ενέργεια και τις ευχές για καλή ανάρρωση!

Η υγεία μας είναι το μέγιστο αγαθό και πρέπει να την φροντίζουμε και να την προστατεύουμε!

Την άπειρη αγάπη μου σε όλες και όλους και πολλές ευχές από την καρδιά μου!

Καλή Παναγία και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία και χαρές μόνο !

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024 - 20:36

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ