[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Ραβιόλος για το νέο γήπεδο Μαρμαρίου: “Το οφείλουμε στη νεολαία του Μαρμαρίου” (video)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το νέο γήπεδο του Μαρμαρίου επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος

Ο Δήμαρχος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος από την εξέλιξη και ολοκλήρωση των εργασιών του νέου γηπέδου όπως είναι, η τοποθέτηση σύγχρονου τάπητα, ο φωτισμός του χώρου, τα γκολπόστ.

«Προχωράμε και στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις πολύ γρήγορα έτσι ώστε το γήπεδο να είναι λειτουργικό γιατί είμαστε κοντά στη νεολαία μας, μετά από το γήπεδο της Καρύστου, την τοποθέτηση του τάπητα, τον εκσυγχρονισμό του, την ολοκλήρωση της μελέτης για τις κερκίδες εκεί, μετά την ολοκλήρωση του γηπέδου των Νέων Στύρων που πραγματικά αποτελεί ένα στολίδι για τον Δήμο μας το γήπεδο των Νέων Στύρων, ερχόμαστε τώρα και ολοκληρώνουμε άλλο ένα όνειρο ετών εδώ στο Μαρμάρι που είναι η ολοκλήρωση του γηπέδου του Μαρμαρίου, κάτι που το οφείλουμε στη νεολαία του Μαρμαρίου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό» ανέφερε ο Λευτέρης Ραβιόλος.

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Τρίτη 20 Αυγούστου 2024 - 19:26

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ