[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Μαγική η Συναυλία του Μανώλη Μητσιά στην Κάρυστο (Photos-video)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024, ο μεγάλος και καταξιωμένος ερμηνευτής, Μανώλης Μητσιάς, έδωσε συναυλία στο Υπαίθριο Θέατρο Καρύστου

Την βραδιά άνοιξε με ομιλία της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Καρύστου, Μαρία Βερούχη-Λεμονιά η οποία δήλωσε πολύ ικανοποιημένη από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σε αυτή τη συναυλία, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η βραδιά αυτή, καθώς επίσης, μετέφερε τους χαιρετισμούς και την αγάπη του Δημάρχου Καρύστου, Λευτέρη Ραβιόλου ο οποίος έχει ανειλημμένη υποχρέωση στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με την ΚΕΔΕ.

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή καταχειροκροτούμενος ο μεγάλος ερμηνευτής, Μανώλης Μητσιάς ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καρύστου, Λευτέρη Ραβιόλο και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Μαρία Βερούχη-Λεμονιά για την πρόσκληση και τη συνεργασία τους έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η βραδιά αυτή.

Ιδιαίτερη αναφορά με ιδιαίτερη συγκίνηση έκανε ο Μανώλης Μητσιάς στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη, Δήμο Μούτση, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που τον έβγαλε στο Ελληνικό τραγούδι και που είχε καταγωγή από την Κάρυστο (Κόμητο Καρύστου), πληροφορία την οποία πήρε από την κυρία Ιωάννα Μούτση, συγγενή του Δήμου Μούτση, η οποία προσέφερε στον Μανώλη Μητσιά καρποστάλ από το αρχείο της.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η κυρία Ιωάννα Μούτση μετέφερε στον Μανώλη Μητσιά προσωπικές μαρτυρίες από διαλόγους που είχε κάνει ο μουσικοσυνθέτης μαζί της, δηλώνοντάς της, την εκτίμηση που είχε ο Δήμος Μούτσης στο πρόσωπό του Μανώλη Μητσιά αφού τον θεωρούσε πολύ καλό τραγουδιστή, άριστο οικογενειάρχη και πολύ καλό άνθρωπο.

Έτσι λοιπόν ο Μανώλης Μητσιάς κλείνοντας τον πρόλογό του αφιέρωσε την βραδιά στον Δήμο Μούτση που ο ίδιος θεωρεί ότι ανήκει στην τετράδα των μεγάλων Ελλήνων συνθετών.

Τέλος, ο Μανώλης Μητσιάς παρουσίασε την καταπληκτική ορχήστρα που τον συνόδευσε και ξεκίνησε την μουσική αναδρομή του με το πρώτο του τραγούδι (Στην Ελευσίνα μια φορά) που ήταν του Δήμου Μούτση.

Η βραδιά που ακολούθησε ήταν μαγική, ο κόσμος τραγουδούσε μαζί με τον μεγάλο μας ερμηνευτή και τον χειροκροτούσε σε κάθε του τραγούδι ο οποίος προσπάθησε να ερμηνεύσει όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες του που ζητούσαν οι συμμετέχοντες στη συναυλία.

*Αξίζει να σημειωθεί πως, τη δεκαετία του 1960, ο Δήμος Μούτσης είχε καλέσει στο σπίτι του τον Μανώλη Μητσιά για να κάνουν πρόβα τα τραγούδια "Μ’ Ένα Παράπονο" και "Αύριο Πάλι", που τελικά τα ερμήνευσε ο Γρηγόρης Μπιθικώτζης.

Η στροφή στην καριέρα του (του Μανώλη Μητσιά) έγινε το 1969, με πρώτη του επιτυχία το τραγούδι «Στην Ελευσίνα μια φορά» σε μουσική του Δήμου Μούτση και στίχους του Βασίλη Ανδρεόπουλου.

//---------------//

* Τα βίντεο ολόκληρης της συναυλίας θα ανεβαίνουν σταδιακά σε ενότητες στο site μας και στο κανάλι μας στο ΥοuTube όταν ολοκληρώνεται η επεξεργασία τους.

Το κανάλι μας είναι ΕΔΩ-->> https://www.youtube.com/@kostaskaratzaschannel

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ





ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
















































































Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 - 21:23

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ