[ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ][6]

ΡΟΗ

Συναυλία του Μανώλη Μητσιά στις 6 Σεπτεμβρίου 24 στο Υπαίθριο Θέατρο Καρύστου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές, ο Μανώλης Μητσιάς, θα δώσει συναυλία την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024, στο Υπαίθριο Θέατρο Καρύστου στις 21:30

Δεν υπάρχει περίπτωση να πας να δεις live τον Μανώλη Μητσιά, όπου και όποτε εμφανίζεται, και να μην περάσεις καλά. Διότι, κακά τα ψέματα, τον μεγάλο τραγουδιστή ή τον αυθεντικό ερμηνευτή δεν τον κάνει μόνο η καλή φωνή του, αλλά κυρίως το ρεπερτόριο του και οι επιλογές του.

Ο Μανώλης Μητσιάς ευτύχησε και στα δύο! Από τα τέλη της δεκαετίας του 1960 που ξεκίνησε, δεν υπήρξε σημαντικός δημιουργός που να μην έγραψε για τη φωνή του: Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Γκάτσος, Κηλαηδόνης, Μούτσης, Άκης Πάνου, Λεοντής, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Κραουνάκης, Νικολακοπούλου – ο κατάλογος είναι ατελείωτος και φτάνει μέχρι τις μέρες μας, περιλαμβάνοντας δημιουργούς της νεότερης γενιάς που τώρα κρίνονται στη μάχη με το χρόνο.

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Εύβοια , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο styranews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ upd: Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024 - 11:47

styranews.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο styranews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το styranews.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στο σχολιασμό έχουν μόνο όσοι χρήστες διαθέτουν λογαριασμούς Google

Start typing and press Enter to search

ΡΟΗ